| Magazinul de poze a lui Bella-Sf. Valentin-(I love) | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Bella Admin
Mesaje : 127 Data de inscriere : 07/01/2011 Varsta : 23 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Magazinul de poze a lui Bella-Sf. Valentin-(I love) Lun Feb 07, 2011 3:48 pm | |
| Aici voi doar comandati si eu va fac Formular pentru avatar: Poza(puneti poza): Ce culoare sa aiba fondul: Ce sa scrie: Vreti sa va fac o poza de o stea sau doua ?: Cu ce culoare sa scrie: Bine ati venit ! (le fac mari dar asta a iesit mica) Reguli: Nu ma grabiti Poza va dura cel putin 30 de minute ca sa o fac Formular pentru semnatura: Poza(punetio aici): Culoare fond: Ce sa scrie: Cu ce culoare sa scrie: Altceva: Semnaturile vor dura cam o ora | |
|
| |
Stefzyk Pefect Kimmy
Mesaje : 669 Data de inscriere : 08/01/2011 Varsta : 25 Localizare : Somewhere in Zumwhere...
| Subiect: Re: Magazinul de poze a lui Bella-Sf. Valentin-(I love) Lun Feb 07, 2011 4:38 pm | |
| Formular pentru semnatura: Poza(punetio aici): te rog gaseste tu una cu small sig golden retriever... Culoare fond: nu stiu... sa se potriveasca Ce sa scrie: Melany... a perfect Angel Cu ce culoare sa scrie: sa se potriveasca cu fondul Altceva: nu... bafta! | |
|
| |
Bella Admin
| Subiect: Re: Magazinul de poze a lui Bella-Sf. Valentin-(I love) Mar Feb 08, 2011 1:21 pm | |
| este gata scuze ca a durat atata a vrut sa o fac frumoasa | |
|
| |
Cristinutza31Fly Pefect Kimmy
| Subiect: Re: Magazinul de poze a lui Bella-Sf. Valentin-(I love) Joi Feb 10, 2011 3:07 pm | |
| Formular pentru avatar:Sig endengered species Clouded Leopard si Velvety Elephant Poza(puneti poza):_ Ce culoare sa aiba fondul:Rosu Ce sa scrie:Heppy Valntine's Day Garinda! Vreti sa va fac o poza de o stea sau doua ?:Doua Cu ce culoare sa scrie:Alb | |
|
| |
Bella Admin
| Subiect: Re: Magazinul de poze a lui Bella-Sf. Valentin-(I love) Joi Feb 10, 2011 6:32 pm | |
| te superi daca o voi face maine ? | |
|
| |
Bella Admin
| Subiect: Re: Magazinul de poze a lui Bella-Sf. Valentin-(I love) Joi Feb 10, 2011 6:46 pm | |
| am reusit sa o fac uite sper cati va placea (scuze ca am adaugat efecte dar asta inseamna de doua stele ) | |
|
| |
Stefzyk Pefect Kimmy
Mesaje : 669 Data de inscriere : 08/01/2011 Varsta : 25 Localizare : Somewhere in Zumwhere...
| Subiect: Re: Magazinul de poze a lui Bella-Sf. Valentin-(I love) Vin Feb 11, 2011 10:39 am | |
| - Bella a scris:
- este gata scuze ca a durat atata a vrut sa o fac frumoasa
e perfecta! melany iti multumeste! | |
|
| |
Cristinutza31Fly Pefect Kimmy
| Subiect: Re: Magazinul de poze a lui Bella-Sf. Valentin-(I love) Vin Feb 11, 2011 5:08 pm | |
| - Bella a scris:
- am reusit sa o fac uite sper cati va placea (scuze ca am adaugat efecte dar asta inseamna de doua stele )
E superba!Multumsc! | |
|
| |
sely011 Pefect Kimmy
| |
| |
Stefzyk Pefect Kimmy
| Subiect: Re: Magazinul de poze a lui Bella-Sf. Valentin-(I love) Lun Feb 14, 2011 1:12 pm | |
| vreau eu inca una pt avatar... cu small sig golden retriever las totul pe mana ta numai sa fie de dragobete, nu de valentine's day... sa scrie ceva de genul ,,dragobete" nu valentine's avatar | |
|
| |
Bella Admin
| Subiect: Re: Magazinul de poze a lui Bella-Sf. Valentin-(I love) Mier Feb 16, 2011 12:55 pm | |
| va suparati daca mai dureaza peste 2 zile le fac pe toate dar am multa treaba si deocamdata nu pot | |
|
| |
Stefzyk Pefect Kimmy
| Subiect: Re: Magazinul de poze a lui Bella-Sf. Valentin-(I love) Mier Feb 16, 2011 2:57 pm | |
| - Bella a scris:
- va suparati daca mai dureaza peste 2 zile le fac pe toate dar am multa treaba si deocamdata nu pot
nu e nimic | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Magazinul de poze a lui Bella-Sf. Valentin-(I love) | |
| |
|
| |
| Magazinul de poze a lui Bella-Sf. Valentin-(I love) | |
|