| Test sa vezi cine esti | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Bella Admin
Mesaje : 127 Data de inscriere : 07/01/2011 Varsta : 23 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Test sa vezi cine esti Mier Feb 09, 2011 3:11 pm | |
| 1.Ce culoare au ochi tai ? A.albastru spre verde B.caprui spre rosu c.nu am o culoare speciala la ochi 2.Cum e pielea ta ? A.foarte alba B.obisnuita C.foarte rece 3.Poti alerga super repete ? A.Da B.Nu C.cateodata 4.Ai cosmaruri ? A.Tot timpul B.foarte rar C.din cand in cand 5.Ai doi dinti ascutiti ? A.Da B.Nu C.Sunt asa ascutit cami musc limba 6Ai buzele palide ? A.De cand mam nascut B.Am avut un accident si acum le am C.Nu le am 7.Ai in jurul ochilor o piele de culoare inchisa ? A.tot timpul B.foarte rar C.nu am | |
|
| |
Stefzyk Pefect Kimmy
Mesaje : 669 Data de inscriere : 08/01/2011 Varsta : 25 Localizare : Somewhere in Zumwhere...
| Subiect: Re: Test sa vezi cine esti Vin Feb 11, 2011 10:49 am | |
| 1.Ce culoare au ochi tai ? B.caprui spre rosu 2.Cum e pielea ta ? C.foarte rece 3.Poti alerga super repete ? A.Da 4.Ai cosmaruri ? A.Tot timpul 5.Ai doi dinti ascutiti ? C.Sunt asa ascutit cami musc limba 6Ai buzele palide ? C.Nu le am 7.Ai in jurul ochilor o piele de culoare inchisa ? A.tot timpul
| |
|
| |
Bella Admin
| Subiect: Re: Test sa vezi cine esti Vin Feb 11, 2011 12:42 pm | |
| - Stefzyk a scris:
- 1.Ce culoare au ochi tai ?
B.caprui spre rosu 2.Cum e pielea ta ? C.foarte rece 3.Poti alerga super repete ? A.Da 4.Ai cosmaruri ? A.Tot timpul 5.Ai doi dinti ascutiti ? C.Sunt asa ascutit cami musc limba 6Ai buzele palide ? C.Nu le am 7.Ai in jurul ochilor o piele de culoare inchisa ? A.tot timpul
esti pe jumatate vampir | |
|
| |
sely011 Pefect Kimmy
| Subiect: Re: Test sa vezi cine esti Sam Feb 12, 2011 7:43 pm | |
| 1.Ce culoare au ochi tai ?A
2.Cum e pielea ta ? B
3.Poti alerga super repete ?A
4.Ai cosmaruri ? B
5.Ai doi dinti ascutiti ? B
6Ai buzele palide ? C
7.Ai in jurul ochilor o piele de culoare inchisa ? C
| |
|
| |
Bella Admin
| Subiect: Re: Test sa vezi cine esti Dum Feb 13, 2011 8:53 am | |
| - sely011 a scris:
- 1.Ce culoare au ochi tai ?A
2.Cum e pielea ta ? B
4.Ai cosmaruri ? B
6Ai buzele palide ? C
esti pe jumatate un zombi | |
|
| |
Stefzyk Pefect Kimmy
Mesaje : 669 Data de inscriere : 08/01/2011 Varsta : 25 Localizare : Somewhere in Zumwhere...
| Subiect: Re: Test sa vezi cine esti Lun Feb 14, 2011 1:14 pm | |
| - Bella a scris:
- Stefzyk a scris:
B.caprui spre rosu 2.Cum e pielea ta ? C.foarte rece 3.Poti alerga super repete ? A.Da 4.Ai cosmaruri ? A.Tot timpul 5.Ai doi dinti ascutiti ? C.Sunt asa ascutit cami musc limba 6Ai buzele palide ? C.Nu le am 7.Ai in jurul ochilor o piele de culoare inchisa ? A.tot timpul
esti pe jumatate vampir uuuuuuuu ) | |
|
| |
sely011 Pefect Kimmy
| Subiect: Re: Test sa vezi cine esti Lun Feb 14, 2011 1:31 pm | |
| - Bella a scris:
- sely011 a scris:
- 1.Ce culoare au ochi tai ?A
2.Cum e pielea ta ? B
4.Ai cosmaruri ? B
6Ai buzele palide ? C
esti pe jumatate un zombi uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu sunt zombie!va pap pe voi toti! | |
|
| |
Stefzyk Pefect Kimmy
| Subiect: Re: Test sa vezi cine esti Mar Feb 22, 2011 7:41 pm | |
| | |
|
| |
fanul Kimmy nr.mister Kimmy
| Subiect: Re: Test sa vezi cine esti Mier Feb 23, 2011 11:06 am | |
| 1.Ce culoare au ochi tai ? A.albastru spre verde....asta B.caprui spre rosu c.nu am o culoare speciala la ochi 2.Cum e pielea ta ? A.foarte alba B.obisnuita...asta C.foarte rece 3.Poti alerga super repete ? A.Da B.Nu C.cateodata..asta 4.Ai cosmaruri ? A.Tot timpul B.foarte rar C.din cand in cand...asta 5.Ai doi dinti ascutiti ? A.Da B.Nu...defapt doar unu putin,putin dar sa zicem nu C.Sunt asa ascutit cami musc limba 6Ai buzele palide ? A.De cand mam nascut..asta B.Am avut un accident si acum le am C.Nu le am 7.Ai in jurul ochilor o piele de culoare inchisa ? A.tot timpul B.foarte rar C.nu am...asta | |
|
| |
Cristinutza31Fly Pefect Kimmy
| Subiect: Re: Test sa vezi cine esti Mier Feb 23, 2011 11:25 am | |
| Pun un zambilici: , la varianta care am ales-o: 1.Ce culoare au ochi tai ? A.albastru spre verde B.caprui spre rosu c.nu am o culoare speciala la ochi 2.Cum e pielea ta ? A.foarte alba B.obisnuita C.foarte rece 3.Poti alerga super repete ? A.Da B.Nu C.cateodata 4.Ai cosmaruri ? A.Tot timpul B.foarte rar C.din cand in cand 5.Ai doi dinti ascutiti ? A.Da (chiar cei de sus) B.Nu C.Sunt asa ascutit cami musc limba 6Ai buzele palide ? A.De cand mam nascut B.Am avut un accident si acum le am C.Nu le am 7.Ai in jurul ochilor o piele de culoare inchisa ? A.tot timpul B.foarte rar C.nu am | |
|
| |
Bella Admin
| Subiect: Re: Test sa vezi cine esti Sam Aug 13, 2011 11:08 am | |
| - fanul Kimmy nr.mister a scris:
A.albastru spre verde....asta B.caprui spre rosu c.nu am o culoare speciala la ochi 2.Cum e pielea ta ? A.foarte alba B.obisnuita...asta C.foarte rece 3.Poti alerga super repete ? A.Da B.Nu C.cateodata..asta 4.Ai cosmaruri ? A.Tot timpul B.foarte rar C.din cand in cand...asta 5.Ai doi dinti ascutiti ? A.Da B.Nu...defapt doar unu putin,putin dar sa zicem nu C.Sunt asa ascutit cami musc limba 6Ai buzele palide ? A.De cand mam nascut..asta B.Am avut un accident si acum le am C.Nu le am 7.Ai in jurul ochilor o piele de culoare inchisa ? A.tot timpul B.foarte rar C.nu am...asta esti aproape un medium daca ai si vise care se vor intampla atunci chiar esti | |
|
| |
Bella Admin
| Subiect: Re: Test sa vezi cine esti Sam Aug 13, 2011 11:10 am | |
| | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Test sa vezi cine esti | |
| |
|