sely011 Pefect Kimmy
| Subiect: Re: Mamica/Taticul perfecta/perfect Joi Feb 24, 2011 5:02 pm | |
| - Bella a scris:
- sely011 a scris:
- 1.Cine te ajuta sa adopti un nou animalut ?Cand adopt un animalut,pe mine ma ajuta Dna.Birdy.
2.Ce personaj gasim la Arcade ?La Arcade nu gasim niciun personaj
3.Care e animalutul luni febroarie ?Animalutul lunii februarie este pasarea Blufadoodle
4..Care este cel mai simplu loc de unde poti face bani?Cel mai simplu loc unde poti face bani este la Coltul lui Quizzy.
5.Cate speci webkinz de poodels exista ?Exista 3 specii de poodle:Poodle negr,Pooble alb si Poodle roz.
6.Cand tiai adoptat primul webkinz ?Primul meu webkinz este adoptat pe 6.03.2010.
7.Spune cine a fost primul webkinz careeng valey ?Primul animalut Caring Valley a fost Broasca(Frog)
9.Cine tea insprirat sa pui numele pe care le au animalutele tale ? Majoritatea numelor sunt puse de mine,deci eu singura m-am inspirat.
10.Care e cel mai nou webkinz ?Sunt mai multi Webkinzi noi,iar acestia sunt:Webkinz Rainbow Zebra, Webkinz Green Earth Puppy, Webkinz Calico Cat, Webkinz Strawberry Cow, Signature Beaver, si Small Signature German Shepherd.
10 felicitari ! 10?Dar la intrebarea cine ne ajuta sa adoptam webkinzi era capcana,nu? | |
|
Bella Admin
Mesaje : 127 Data de inscriere : 07/01/2011 Varsta : 23 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: Mamica/Taticul perfecta/perfect Joi Feb 24, 2011 6:58 pm | |
| - sely011 a scris:
- Bella a scris:
- sely011 a scris:
- 1.Cine te ajuta sa adopti un nou animalut ?Cand adopt un animalut,pe mine ma ajuta Dna.Birdy.
2.Ce personaj gasim la Arcade ?La Arcade nu gasim niciun personaj
3.Care e animalutul luni febroarie ?Animalutul lunii februarie este pasarea Blufadoodle
4..Care este cel mai simplu loc de unde poti face bani?Cel mai simplu loc unde poti face bani este la Coltul lui Quizzy.
5.Cate speci webkinz de poodels exista ?Exista 3 specii de poodle:Poodle negr,Pooble alb si Poodle roz.
6.Cand tiai adoptat primul webkinz ?Primul meu webkinz este adoptat pe 6.03.2010.
7.Spune cine a fost primul webkinz careeng valey ?Primul animalut Caring Valley a fost Broasca(Frog)
9.Cine tea insprirat sa pui numele pe care le au animalutele tale ? Majoritatea numelor sunt puse de mine,deci eu singura m-am inspirat.
10.Care e cel mai nou webkinz ?Sunt mai multi Webkinzi noi,iar acestia sunt:Webkinz Rainbow Zebra, Webkinz Green Earth Puppy, Webkinz Calico Cat, Webkinz Strawberry Cow, Signature Beaver, si Small Signature German Shepherd.
10 felicitari ! 10?Dar la intrebarea cine ne ajuta sa adoptam webkinzi era capcana,nu? da | |
|
Bella Admin
Mesaje : 127 Data de inscriere : 07/01/2011 Varsta : 23 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: Mamica/Taticul perfecta/perfect Vin Feb 25, 2011 12:36 pm | |
| cei ramasi sunt: Cristina sely011 a fost tragere la sorti | |
|
sely011 Pefect Kimmy
| Subiect: Re: Mamica/Taticul perfecta/perfect Vin Feb 25, 2011 12:56 pm | |
| super si suntem la baraj? tareee!!!ne dai intrebarile? | |
|
sely011 Pefect Kimmy
| Subiect: Re: Mamica/Taticul perfecta/perfect Dum Mar 20, 2011 12:41 pm | |
| proba mea: 1.daca ai avea 10000 de kc la dispozitie ce ai fac cu ei? 2.cati webkinzi signature ecista? 3.daca ar fi sa ai la dispozitie 500 lei,numai ai tai ce ti-ai lua:webkinz sau ce e mai necesar,apoi un webkinz? 4.care e animalutul tau preferat din webkinz world?(justifica!) 5.ce difera la lil`kinz 6.ce imbunatatiri ai vrea sa faci la webkinz eorld? 7.daca ai avea de ales intre 2 webkinzi si 4 lil`kinz ce ai alege? 8.ce inseamna webkinz pentru tine? 9.daca vrei sa fii un webkinz,care ar fi acela?(justifica!) 10.te dai mare cu webkinzii tai? 11.cati ani are dr.quack 12.cate obiecte are doug? 13 cate animalute webkinz sunt/> | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Mamica/Taticul perfecta/perfect | |
| |
|