Ohayo mici vedete japoneze,hai sa ne apucam de DISTRACTIE! |
|
| Concurs ,,All about the stars" | |
|
+3Cristinutza31Fly sely011 Stefzyk 7 participanți |
Participi? | Da. | | 44% | [ 4 ] | Nu. | | 0% | [ 0 ] | Nu am chef. | | 11% | [ 1 ] | Mi-e lene... | | 0% | [ 0 ] | Da! Imi plac premiile! | | 44% | [ 4 ] |
| Total voturi : 9 | | Sondaj inchis |
| Autor | Mesaj |
---|
Stefzyk Pefect Kimmy
Mesaje : 669 Data de inscriere : 08/01/2011 Varsta : 25 Localizare : Somewhere in Zumwhere...
| Subiect: Concurs ,,All about the stars" Sam Feb 19, 2011 12:41 pm | |
| Concurs despre vedete - Spoiler:
FAQ
1. Cum ma inscriu la concurs? Simplu. Dai Add la adresa concursuri_kimmy.world@yahoo.com si cand reusesc sa intru pe net facem testul.2. Huh? Ce test?Testul concursului... care consta in douazeci de intrebari. Testele sunt fulger ; deci nu aveti cum sa cautati amanuntit pe net. Mai bine va faceti niste notite si apoi, la intrebare, copiezi raspunsul. Macar copiaza cum trebuie.3. Aha... deci am voie sa trisez?Poti trisa. Nu am cum sa te vad. Insa pot sa imi dau seama daca ai copiat sau nu.4. Cand se desfasoara concursul?Depinde. Incepe astazi, 19 februarie. Vedem noi cum e cu ultima zi de concurs.5. Despre ce vedeta va fi concursul?Pai voi va alegeti una dintre vedetele voastre favorite, iar eu va pun intrebarile. Dar spuneti aici, pe forum, ce vedeta alegeti, ca sa ma uit si eu pe biografii.6. Si... ce premii sunt?Orice obiect WShop, diplome... si marele premiu : cod Sweet Zum Zofia (am luat de pe eStore cand a fost promotia).7. Ce vorbim se face public?Depinde daca vreti sau nu. 8. Alte moduri de a participa? Da, inca un mod.9. Si acesta este ... ?Huh... OK... Il spun... O compunere despre acea vedeta, maxim 1000 de cuvinte.10. Si este acelasi premiu?Nu. Aici exista numai un premiu : un Webkinz (doar codul, cand vor fi reduceri). O sa vi-l dau cand vor fi reducerile si imi voi permine unul.11. Ce premii! Insa... care sunt regulile?Huh... no rules...
Totul e lung, de asta am pus in Spoiler. Click pe culoare ca sa vedeti FAQ-ul. Am explicat acolo. Acel ID este doar la concursurile forumului, in curand voi face si un ID suport. Ma rog, revenind la subiect... Concursul incepe chiar acum!
Bafta!
Ultima editare efectuata de catre Stefzyk in Dum Feb 20, 2011 5:22 pm, editata de 2 ori | |
| | | sely011 Pefect Kimmy
| Subiect: Re: Concurs ,,All about the stars" Sam Feb 19, 2011 5:33 pm | |
| mi-o aleg pe Selena GOmez | |
| | | Cristinutza31Fly Pefect Kimmy
| Subiect: Re: Concurs ,,All about the stars" Sam Feb 19, 2011 6:53 pm | |
| Mi-o aleg pe Willow Smith | |
| | | Melisa
Mesaje : 8 Data de inscriere : 14/02/2011 Varsta : 25 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: Concurs ,,All about the stars" Sam Feb 19, 2011 8:11 pm | |
| | |
| | | Stefzyk Pefect Kimmy
Mesaje : 669 Data de inscriere : 08/01/2011 Varsta : 25 Localizare : Somewhere in Zumwhere...
| Subiect: Re: Concurs ,,All about the stars" Sam Feb 19, 2011 8:21 pm | |
| Ok, deci sely011 si Cristinutza31Fly vor testul pe mess, iar Melissa compunerea... Fetelor, vad cand am timp sa va dau testul. Iar, Melissa, compunerea o poti pune aici. | |
| Subiect: Re: Concurs ,,All about the stars" Dum Feb 20, 2011 6:02 am | |
| adaugam id-ul care l-ai zis? | |
| | | fanul Kimmy nr.mister Kimmy
| Subiect: Re: Concurs ,,All about the stars" Dum Feb 20, 2011 7:49 am | |
| | |
| | | flory_12 Incepator Kimmy
| Subiect: Re:Concurs"All about the stars" Dum Feb 20, 2011 8:07 am | |
| Eu as dorii pe Miley Cyrus si concursul sa se desfasoare pe net sau pe mess | |
| Subiect: Re: Concurs ,,All about the stars" Dum Feb 20, 2011 8:15 am | |
| - sely011 a scris:
- adaugam id-ul care l-ai zis?
Da. Pot intra astazi pe la 17:30, cred... | |
| Subiect: Re: Concurs ,,All about the stars" Dum Feb 20, 2011 9:03 am | |
| okk dar daca nu-s pe mess,imi trimiti oricum chestionarul
| |
| Subiect: Re: Concurs ,,All about the stars" Dum Feb 20, 2011 9:04 am | |
| okk dar daca nu-s pe mess,imi trimiti oricum chestionarul
| |
| | | Melisa
Mesaje : 8 Data de inscriere : 14/02/2011 Varsta : 25 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: Concurs ,,All about the stars" Dum Feb 20, 2011 2:45 pm | |
| Nr. de cuvinte ale compunerii au fost numarate pe programul Word: Alexandra Stopescu,11 ani,Bucuresti,Pentru concursul ,,All about stars” Andreea Balan
Aceasta vedeta este una cu melodii rebele,fierbinti si cu costumatii traznite.S-a nascut pe data de 23 iunie 1984.Este o cantareata de muzica pop,care a interpretat cu trupa Andree, Andreea Antonescu,Alina Sorescu si Keo. Printre hobby-urile sale se numără limba engleză, geometria, algebra şi informatica. La şcoală a fost o elevă de nivel mediu până în clasa a VIII-a, devenind apoi o elevă bună. Copilăria s-a desfăşurat fără incidente majore, fiind catalogată ca "un copil foarte cuminte". A urmat cursurile Liceului Ion Luca Caragiale din Ploieşti, trecând examenul de bacalaureat cu nota 9. A început să cânte la vârsta de 10 ani, sub îndrumarea tatălui ei, Săndel Bălan. Acesta i-a compus câteva piese, cu care a participat la o serie de spectacole pentru copii din Ploieşti. În cadrul acestor recitaluri, a fost remarcată de Mihai Constantinescu, fiind invitată de acesta în emisiunea pentru copii, BaDa BaNu, difuzată de TVR1. A mai fost invitată şi la alte emisiune specifice, precum Feriţi-vă de măgăruş, Abracadabra, Video Magazin şi Tip top mini top. În această perioadă a participat la numeroase festivaluri pentru copii, obţinând mai multe premii, cel mai important fiind Festivalul Internaţional Micul Prinţ; la acesta au participat copii din 16 state, Bălan fiind numită „Mica Prinţesă a Europei”, premiu înmânat de Preşedintele României, Emil Constantinescu.] Au existat câteva tratative de a forma un grup cu Simona Nae, dar planurile nu s-au materializat în urma neînţelegerilor dintre părinţi. În 1997, Bălan participă la Gala Naţională Eurovision cu piesa „Un univers mai liniştit”, participarea ei nefiind însă validă din cauza criteriilor de vârstă care nu le îndeplinea. Anul următor, devine primul copil care lansează un material discografic sub formă de compact disc în România. Albumul, intitulat Ameţiţi de fum, conţinea 10 piese dance compuse de tatăl ei şi orchestrate de Cătălin Tîrcolea, dar care, deşi lansat oficial, nu a fost mai fost distribuit din cauza lipsei de fonduri. Unii o numesc ca fiind prima artistă de muzică dance din România, datorită unor compoziţii ca "Rezemat de gard", care au fost incluse pe album. Primul album solo lansat comercial al cântăreţei a fost Te joci cu mine, lansat pe 23 iunie 2002 sub egida casei de discuri Cat Music şi distribuit de Media Services. Albumul conţine piesa "Te joci cu mine", compusă iniţial pentru Andrè. Cântecul a fost promovat şi s-a clasat pe locurile joase din Romanian Top 100. Niciun alt single nu a mai fost promovat de pe album. Între lunile iunie şi septembrie ale aceluiaşi an, Te joci cu mine s-a distribuit în peste 30.000 de exemplare. Bălan în videoclipul "Evadez" (2005) de pe albumul Aşa sunt eu. Acesta a prezentat o imagine contrastantă cu cea promovată de muziciană anterior, fiind caracterizată de haine şi machiaj negru, precum şi o atitudine mai rebelă. Imi place mult aceasta vedeta.Este plina de entuziazm si pune in suflet in ceea ce face. sper ca voi castiga | |
| Subiect: Re: Concurs ,,All about the stars" Dum Feb 20, 2011 5:15 pm | |
| Quiz!!! Raspunde repede la intrebarile despre vedeta aleasa si trimite-mi acest document inapoi, dar completat. Grabeste-te, ai doar zece minute la dispozitie! 1. Vedeta aleasa este (pe numele de scena) : Selena Gomez 2. Numele sau real (sau lung) : Selena Marie Teefey Gomez 3. Varsta, zodia si data nasterii : 22 iulie 1992 , 19 ani , Rac 4. Frati/surori : Nu are 5. Locul nasterii : Grand Prairie , Texas 6. Casatorit/necasatorit : Necasatorit 7. Inaltime : 1,65 8. Culoarea parului :Negru 9. Culoarea ochilor :Caprui 10. Animale : Fina , wallace , Willie , Chip (sunt caini) 11. Site oficial : http://selenagomez.com/12. Hobby-uri : Compune poezii 13. Biografie : Liceul: Home Schooled , Religie: Crestina , in 1008, a jucat in filmul O alta Cenusareasa moderna,in 2009 in serialul pentru copii,Wizards of weverly place,in Hannah Montana,Personajul Mikayla,anii:2008,2009 Felicitari! Ai terminat testul. Acum trimitemi-l repede. NOTA : La biografie nu trebuie sa scrii chiar totul, ci doar ce e mai important. NOTA 2 : Raspunde si la aceste intrebari : 1. Numele tau pe forum este : sely011 2. Vrei ca raspunsurile tale sa apara pe forum? :Da 3. Dar rezultatul final? : DA 4. Sincer, ai copiat de pe internet (nu afecteaza nota, vreau eu sa stiu) ? : 10% da 5. Daca ai castiga codul Zum-ului, cum l-ai folosi ? : Daca as castiga codul Zum-ului, l-as baga pe webkinz,pentru ca nu am unul,si mi-as dori sa vad cum e sa ai Zum! 6. Dar obiectele din WShop? : Obiectele din Wshop,mai precis,nua s cere,as cere 3 mancaruri din Wshop,ca sa hranesc animalutele. 7. Daca castigi (sau daca nu), vrei si diploma personalizata? :Da Multa bafta! Nota finala : 9,50! Bravo! | |
| | | Bella Admin
Mesaje : 127 Data de inscriere : 07/01/2011 Varsta : 23 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: Concurs ,,All about the stars" Lun Feb 21, 2011 11:03 am | |
| Dar numele adevarat al lui Selena nu este Selena Mary Gomez ? | |
| Subiect: Re: Concurs ,,All about the stars" Lun Feb 21, 2011 1:59 pm | |
| - Bella a scris:
- Dar numele adevarat al lui Selena nu este Selena Mary Gomez ?
pai de asta are 9,50 si nu 10 da' se scrie Marie nu Mary | |
| Subiect: Re: Concurs ,,All about the stars" Lun Feb 21, 2011 6:55 pm | |
| Quiz!!! Raspunde repede la intrebarile despre vedeta aleasa si trimite-mi acest document inapoi, dar completat. Grabeste-te, ai doar zece minute la dispozitie! Neah... teapa! 1. Vedeta aleasa este (pe numele de scena) : Willow smith 2. Numele sau real (sau lung) : Willow Camille Reign Smith 3. Varsta, zodia si data nasterii : zodia scorpion, varsta 10 ani, data nasteri 31.09.2000 4. Frati/surori : Trey smith, Jaden Smith 5. Locul nasterii : L.A., SUA, California 6. Casatorit/necasatorit : necasatorit 7. Inaltime : 1,52 8. Culoarea parului :saten inchis 9. Culoarea ochilor :caprui 10. Animale : un sarpe pe nume Beauty 11. Site oficial : www.Willowsmith.com12. Hobby-uri :cumparaturi, style-lish 13. Biografie : Willow Camille Reign Smith pe numele de scena Willow Smith s-a nascut la Los angeles avand ca parinti pe Will Smith si pe Jada Pikett Smith.Ea s-a nascut pe 31.09.2000 in zodia scorpion.Ea are un frate biologic si unul vitreg. Printre cele mai importante realizari se afla debutul cu filmul "Legenda vie" in anul 2007, in anul 2008 filmul Kit Kittredge: An American Girl, iar in anul 2010 sigle-ul "Whip my hair" cu care a reusit sa o depaseasca pe celebra cantareata pop Rihanna.Ea acum locuieste in Los Angeles alaturi de cei doi frati ai sai, mama si tatal ei.Pe 29 septembrie a insoti-o pe mama sa la saptamana modei la Milano, unde toata atentia publicului a fost indreptata catre micuta Willow purtand niste tinute incredibile.Ea a declarat ca ar vrea sa o depaseasca pe Rihannah si pe Lady Gaga prin tinuta ei vestimentara.Ea are nenumarati stilisti ca care a debutat luni la rand.Ca animal de compania are un sarpe pe nume Beauty. Felicitari! Ai terminat testul. Acum trimitemi-l repede. NOTA : La biografie nu trebuie sa scrii chiar totul, ci doar ce e mai important. NOTA 2 : Raspunde si la aceste intrebari : 1. Numele tau pe forum este : Cristinutza31Fly 2. Vrei ca raspunsurile tale sa apara pe forum? :Da 3. Dar rezultatul final? : Sa 4. Sincer, ai copiat de pe internet (nu afecteaza nota, vreau eu sa stiu) ? : o mica parte 5. Daca ai castiga codul Zum-ului, cum l-ai folosi ? :Pai l-as baga imediat pentru ca nu am zum si asi vrea sa vad cum este 6. Dar obiectele din WShop? :Leas tine si leas da la cineva care chiar are nevoie de ele 7. Daca castigi (sau daca nu), vrei si diploma personalizata? : Nu neaparat Multa bafta! Nota finala : 10! Bravo! | |
| | | Cristinutza31Fly Pefect Kimmy
| Subiect: Re: Concurs ,,All about the stars" Mar Feb 22, 2011 10:32 am | |
| Willow Smith Willow Camille Reign Smith pe numele de scena Willow Smith s-a nascut la Los angeles avand ca parinti pe Will Smith si pe Jada Pikett Smith.Ea s-a nascut pe 31.09.2000 in zodia scorpion.Ea are un frate biologic si unul vitreg. Printre cele mai importante realizari se afla debutul cu filmul "Legenda vie" in anul 2007, in anul 2008 filmul Kit Kittredge: An American Girl, iar in anul 2010 sigle-ul "Whip my hair" cu care a reusit sa o depaseasca pe celebra cantareata pop Rihanna.Ea acum locuieste in Los Angeles alaturi de cei doi frati ai sai, mama si tatal ei.Pe 29 septembrie a insoti-o pe mama sa la saptamana modei la Milano, unde toata atentia publicului a fost indreptata catre micuta Willow purtand niste tinute incredibile.Ea a declarat ca ar vrea sa o depaseasca pe Rihannah si pe Lady Gaga prin tinuta ei vestimentara.Ea are nenumarati stilisti ca care a debutat luni la rand.Ca animal de compania are un sarpe pe nume Beauty. În afară de ei în calitate ea a lansat o carieră muzicală în toamna anului 2010, cu lansarea ei single "Whip My Hair" şi semnarea a lui Jay-Z de discuri Roc Nation. single ajuns pe locul 11 in Billboard Hot 100.În coroborare cu Hasbro, Willow şi fraţii ei sunt ambasadori de tineret pentru Proiectul Zambia, care prevede asistenţă pentru copii Zambia orfani de SIDA. Willow a prezentat un premiu la Choice Awards Kid's. Ea a făcut o acţiune de debut în I Am Legend alaturi de tatal ei [3] ei film viitor, Kit Kittredge:. An American Girl, a fost lansat pe 02 iulie 2008. La data de 20 ianuarie 2011 Will Smith a anunţat că este de planificare pentru a produce un remake al benzi desenate celebre, Little Orphan Annie încearcă Willow în rolul titular. Jay-Z este, de asemenea, in discutii pentru a oferi muzica pentru film şi, eventual, a crea noi melodii de brand. [5]Premiile si notificarile: 1. Jaden Smith, Willow şi sprijin pentru proiecte, Zambia". In Touch Weekly. 07 octombrie 2009. http://www.intouchweekly.com/2009/10/jaden_and_willow_smith_support.php. Adus de 2010-06-08. 2. Actorii şi Jaden Smith, Willow Alăturaţi-vă Hasbro, Inc Zambi Proiectul e ca tinerilor ambasadori ". Zambi proiect. 07 octombrie 2009. http://www.projectzambi.org/zambi_news_events.html. Adus de 2010-06-08. 3. Orloff, Brian; Lazaruk, Lauren (02 decembrie 2007).Will Smith: Fiica mea vrea să fie Paris Hilton. Oameni.În iunie 2010, Willow mama lui Jada Pinkett Smith a anunţat într-un interviu pe Lopez Tonight Willow, care ar fi lansarea unui album. Primul ei single, "Whip My Hair" scurgeri de pe 07 septembrie 2010. Ea este acum semnat cu eticheta lui Jay-Z, Roc Nation. Willow interpretat melodia "Whip My Hair" pe Dick Clark Anul Nou al Rockin 'Eve cu Ryan Seacrest la 31 decembrie 2010. La data de 25 ianuarie 2011, ea a lansat un preview de 15 secunde de "21st Century Girl", noul ei single.Acestea sunt cateva vrersuri a cantecului "Whip my hair": I whip my hair back and fortheX2(just whip it) I whip my hair back and fortheX2(whip it real good) I whip my hair back and fortheX4 I was on my way to school--I do's me I happed out the drop grabed my juicy I happed, skipped and jumped past then hoopdies But wait-I forget to grab my looseleaf! I doublead right back ba-back like "who's that" I did a little dance like kat-ba-boom back I loved how the jocks be watchin me-me So I gabbed my crotch and said he-he I be like bum stickity bum while I pop my gum. They lookin' dumb-diggity-dum think they stoppin somethin' I said, excuse me honey, I'm the Bugs Bunny-- Elmer Fud ain't got my karats,he ain't got nothin' for me! Cuz we the mean girls, get yes, we're so fetch And when we in the yard,be jumpin double-dutch We bact to the future, Pear you're with the lost, I whip my hair back and fortheX2(just whip it) I whip my hair back and fortheX2(whip it real good) I whip my hair back and fortheX2(just whip it) I whip my hair back and fortheX2(whip it real good) I whip my hair back and fortheX2(just whip it) Versuri Willow Smith Feat Nick Minaj - Whip my hair I'm going at more shine than a little bit Soon as i hit the stage applause i am hearing It weather ist black stars,black cars iam feeling it but no other do it like i do I, I gets it in hmmm yea: go hard When They see me pull up I whip it real hardX2 real hard, i whip it real hard. Don't let haters keep me off my grind Keep my head up and i Know i'll be fine Keep fighting until i(yea) am down and i feel like giving up. Nr cuvintelor:803(cu tot cu titlu)
Ultima editare efectuata de catre Cristinutza31Fly in Mar Feb 22, 2011 10:47 am, editata de 2 ori (Motiv : Sper sa castig! ;)) | |
| | | flory_12 Incepator Kimmy
| Subiect: concurs"all about the stars" Sam Feb 26, 2011 11:29 am | |
| 1.Vedeta aleasa este(pe numele de scena):Miley cyrus 2.Numele sau real(sau lung):Destiny Hope Cyrus 3.Varsta,zodia si data nasterii:23 noiembrie 1992,zodia sagetator 4.frati/surori:da are,1 frate si o sora 5.Locul nasterii:Nashville,Tennessee. 6.Casaorita/necasatorita:necasatorita 7.Inaltine:1,57 8.culoarea parului:saten 9.culoarea ochilor:caprui 10.Animale:Mikey 11.site oficial: http://mileycyrus.com/12.Hobbby-uri:shopping,bicicleta 13.Biografie:are profesor privat,joaca in Hannah Montana,a jucat in Hight scool musical. | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Concurs ,,All about the stars" | |
| |
| | | | Concurs ,,All about the stars" | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |
|