Stefzyk Pefect Kimmy
Mesaje : 669 Data de inscriere : 08/01/2011 Varsta : 25 Localizare : Somewhere in Zumwhere...
| Subiect: Rochie ,,Sirena" Lun Ian 10, 2011 11:57 am | |
| Sigur, accesoriile de sirena se vor potrivi perfect cu aceasta rochita frumoasa! Sau ar trebui sa o spunem invers? Oricum, nu conteaza, nici macar cei mai vestiti pirati nu se vor putea opri sa va admire! Deci, pentru rochita ,,Sirena" aveti nevoie de : - Panza sau material verde
- Lipici de textile
- Ac si ata verde
- Foarfece
- Sclipici
- Carton sau hartie verde
- Ajutorul unui adult
Iata pasii ce trebuie urmati: - Luam materialul verde si il indoim pe jumatate, apoi ,,coada" materialului o indoim cam pe un sfert din lungimea materialului. In mijloc, exact acolo unde am indoit a doua oara, decupam un triunghi.
- Desfacem, apoi coasem cu ata verde cele doua parti : 1. partea indoita in jumatate si 2. coada de sirena pe care am facut-o acum.
- Pe cartonul verde desenam triunghiuri mai micute, apoi le decupam si lipim cu grija de rochita de sirena.
- Adaugam sclipici cat dorim, insa nu foarte mult. Aspectul sa fie dinamic, ca si cum Webkinzul tocmai ar fi iesit din apa.
Si gata rochita de sirena! O puteti darui sau sa o pastrati pentru voi, dupa bunul plac. Cu grija insa : mai toate hainele facute manual nu se pot spala si nici este indicat. Nici la aceasta rochita nu este o exceptie! ATENTIE!!!
- Nu incercati sa faceti aceasta hainuta daca mai intai nu luati masurile animalutului, pentru ca puteti consuma timp si materiale degeaba, si, de asemenea, veti munci fara rost.
- In caz ca aveti nevoie de ajutor, nu va complicati! Intrebati-va parintii daca sunt de acord cu aceasta hainuta inainte de a o face, si daca sunt de acord, rugati-i sa va ajute!
| |
|
elena17 Incepator Kimmy
| Subiect: Re: Rochie ,,Sirena" Lun Ian 10, 2011 2:48 pm | |
| | |
|
Stefzyk Pefect Kimmy
Mesaje : 669 Data de inscriere : 08/01/2011 Varsta : 25 Localizare : Somewhere in Zumwhere...
| Subiect: Re: Rochie ,,Sirena" Lun Ian 10, 2011 3:35 pm | |
| - elena17 a scris:
- O IDEE MINUNATA!
Multumesc | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Rochie ,,Sirena" | |
| |
|