IkimonoGakariLife
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Ohayo mici vedete japoneze,hai sa ne apucam de DISTRACTIE!

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  

Fred and Annoying Orange

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
Stefzyk
Pefect Kimmy
Stefzyk

Data de inscriere : 08/01/2011
Varsta : 25
Localizare : Somewhere in Zumwhere...

Fred and Annoying Orange  Empty
MesajSubiect: Fred and Annoying Orange    Fred and Annoying Orange  EmptyMar Feb 22, 2011 5:26 pm

Freeeed ^_^
Uitati aici melodiile lui... are si niste seriale pe YouTube dar sunt prea multe ca sa le pun pe toate... deci aici e Don't Forget to Brush (very funny) cu un dentist nebun XD , Tater Haters... Who doesn't like potatoes? (crazy lyric) XD , aici e Christmas is Creepy (o iubesc) XD , Christmas Ca$h (Hey it's Freeeed) XD , si aici petrecem cu Who's ready to party? (Freeeeed) XD... Si aici avem Babysitter's a Vampire (Happy Haloween) XD ...
Yeah... si ala a fost Fred cu R-ul invers lol!
Si... acum... Annoying Orange... sunt prea multe videoclipuri ca sa le pun asa ca va spun Channel-ul oficial : realannoyingorange Very Happy
Sus In jos
fanul Kimmy nr.mister
Kimmy
Kimmy
fanul Kimmy nr.mister

Data de inscriere : 09/01/2011

MesajSubiect: Re: Fred and Annoying Orange    Fred and Annoying Orange  EmptyMier Feb 23, 2011 11:04 am

Stefzyk a scris:
Freeeed ^_^
Uitati aici melodiile lui... are si niste seriale pe YouTube dar sunt prea multe ca sa le pun pe toate... deci aici e Don't Forget to Brush (very funny) cu un dentist nebun XD , Tater Haters... Who doesn't like potatoes? (crazy lyric) XD , aici e Christmas is Creepy (o iubesc) XD , Christmas Ca$h (Hey it's Freeeed) XD , si aici petrecem cu Who's ready to party? (Freeeeed) XD... Si aici avem Babysitter's a Vampire (Happy Haloween) XD ...
Si... acum... Annoying Orange... sunt prea multe videoclipuri ca sa le pun asa ca va spun Channel-ul oficial : realannoyingorange Very Happy
mie imi place de annoyng orange,sa sti ca e si blog cu tooooate epioadele
Sus In jos
Stefzyk
Pefect Kimmy
Stefzyk

Data de inscriere : 08/01/2011
Varsta : 25
Localizare : Somewhere in Zumwhere...

MesajSubiect: Re: Fred and Annoying Orange    Fred and Annoying Orange  EmptyMier Feb 23, 2011 11:52 am

fanul Kimmy nr.mister a scris:
Stefzyk a scris:
Freeeed ^_^
mie imi place de annoyng orange,sa sti ca e si blog cu tooooate epioadele
stiu cheers
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Fred and Annoying Orange    Fred and Annoying Orange  Empty

Sus In jos

Fred and Annoying Orange
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
IkimonoGakariLife :: Diverse :: Muzica :: Vedete-