| Fusta ,,Scolarita la moda" | |
|
+5RalucaPaun Fan.No#1Chow sely011 elena17 Stefzyk 9 participanți |
Autor | Mesaj |
---|
Stefzyk Pefect Kimmy
Mesaje : 669 Data de inscriere : 08/01/2011 Varsta : 25 Localizare : Somewhere in Zumwhere...
| Subiect: Fusta ,,Scolarita la moda" Lun Ian 10, 2011 7:48 pm | |
| Aceasta fustita este foarte draguta. Asa Webkinzul vostru se va putea duce la scoala si va arata bine. Va fi invidiat de toti ceilalti! Insa, ca sa se bucure de acest lucru, aveti nevoie de: - Material
- Foarfece
- Ac, ata sau lipici de textile
- Pamblica alba
- Pamblici negre si rosii [mai multe bucati]
- Ajutorul unui adult
Iata pasii ce trebuie urmati : - Tinem mana peste material, apoi il indoim in jumatate. Atentie : Trebuie sa se intinda mai mult in jos si mai putin in sus, ca la o fusta obisnuita!
- Punem vertical toate bucatile de pamblica rosie peste fusta, iar orizontal - cele negre. Coasem cu grija rosu de negru, iar negru de materialul initial si tot asa, pana cand fusta se tine bine. Atentie : Repetam procedeul si pe spate!
- Facem pliuri in josul fustitei, apoi le lasam sa se intinda.
- Prindem pamblica alba de soldul fustitei, coasem, si o punem pe Webkinz.
Voila! Fustita pentru mers la scoala sau pentru mers in oras? Nu conteaza, este de ambele ocazii! ATENTIE!!!
- Nu incercati sa faceti aceasta hainuta daca mai intai nu luati masurile animalutului, pentru ca puteti consuma timp si materiale degeaba, si, de asemenea, veti munci fara rost.
- In caz ca aveti nevoie de ajutor, nu va complicati! Intrebati-va parintii daca sunt de acord cu aceasta hainuta inainte de a o face, si daca sunt de acord, rugati-i sa va ajute!
| |
|
| |
elena17 Incepator Kimmy
| Subiect: Re: Fusta ,,Scolarita la moda" Mar Ian 11, 2011 7:08 pm | |
| o so incerc! o intrebare trebuie un material anume? e vreo problema daca fac partea de jos cu material de blugi? | |
|
| |
Stefzyk Pefect Kimmy
Mesaje : 669 Data de inscriere : 08/01/2011 Varsta : 25 Localizare : Somewhere in Zumwhere...
| Subiect: Re: Fusta ,,Scolarita la moda" Mar Ian 11, 2011 8:23 pm | |
| - elena17 a scris:
- o so incerc! o intrebare trebuie un material anume?
e vreo problema daca fac partea de jos cu material de blugi? bineinteles ca nu trebuie un material anume daca nu aveti unele lucruri puteti improviza | |
|
| |
sely011 Pefect Kimmy
| Subiect: Re: Fusta ,,Scolarita la moda" Sam Feb 05, 2011 2:04 pm | |
| | |
|
| |
Stefzyk Pefect Kimmy
| Subiect: Re: Fusta ,,Scolarita la moda" Sam Feb 05, 2011 3:16 pm | |
| - sely011 a scris:
- mi-e frica s-o fac:D:D:D
de ce? e complicata, nu? merita sa incerci | |
|
| |
Fan.No#1Chow Incepator Kimmy
| Subiect: Re: Fusta ,,Scolarita la moda" Dum Feb 06, 2011 9:30 am | |
| - elena17 a scris:
- o so incerc! o intrebare trebuie un material anume?
e vreo problema daca fac partea de jos cu material de blugi? asta as incerca shi eu | |
|
| |
Stefzyk Pefect Kimmy
| |
| |
| Subiect: Re: Fusta ,,Scolarita la moda" Dum Feb 06, 2011 9:53 am | |
| | |
|
| |
Stefzyk Pefect Kimmy
| Subiect: Re: Fusta ,,Scolarita la moda" Dum Feb 06, 2011 9:58 am | |
| | |
|
| |
| Subiect: Re: Fusta ,,Scolarita la moda" Dum Feb 06, 2011 10:53 am | |
| e rea peste cap se enerveaza kand nu faci ceva bine urla si nu pot face ce imi zice viatsa | |
|
| |
Stefzyk Pefect Kimmy
| Subiect: Re: Fusta ,,Scolarita la moda" Dum Feb 06, 2011 2:49 pm | |
| - Fan.No#1Chow a scris:
- e rea peste cap se enerveaza kand nu faci ceva bine urla si nu pot face ce imi zice viatsa
ei, nu cred ca chiar asa | |
|
| |
RalucaPaun Incepator Kimmy
| Subiect: Re: Fusta ,,Scolarita la moda" Dum Feb 06, 2011 2:56 pm | |
| Acum o fac | |
|
| |
Stefzyk Pefect Kimmy
| |
| |
Tina
| Subiect: Re: Fusta ,,Scolarita la moda" Dum Feb 06, 2011 4:24 pm | |
| | |
|
| |
amicool08998
| Subiect: Re: Fusta ,,Scolarita la moda" Dum Feb 06, 2011 5:55 pm | |
| - Tina a scris:
- e tare ideea
stiu | |
|
| |
Stefzyk Pefect Kimmy
| Subiect: Re: Fusta ,,Scolarita la moda" Dum Feb 06, 2011 6:35 pm | |
| | |
|
| |
Cristinutza31Fly Pefect Kimmy
| Subiect: Re: Fusta ,,Scolarita la moda" Vin Feb 11, 2011 5:17 pm | |
| | |
|
| |
Stefzyk Pefect Kimmy
| Subiect: Re: Fusta ,,Scolarita la moda" Lun Feb 14, 2011 1:17 pm | |
| | |
|
| |
Bella Admin
Mesaje : 127 Data de inscriere : 07/01/2011 Varsta : 23 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: Fusta ,,Scolarita la moda" Mier Feb 16, 2011 2:34 pm | |
| - Stefzyk a scris:
- Aceasta fustita este foarte draguta. Asa Webkinzul vostru se va putea duce la scoala si va arata bine. Va fi invidiat de toti ceilalti! Insa, ca sa se bucure de acest lucru, aveti nevoie de:
- Material
- Foarfece
- Pamblica alba
- Ajutorul unui adult
Iata pasii ce trebuie urmati :
- Tinem mana peste material, apoi il indoim in jumatate. Atentie : Trebuie sa se intinda mai mult in jos si mai putin in sus, ca la o fusta obisnuita!
- Punem vertical toate bucatile de pamblica rosie peste fusta, iar orizontal - cele negre. Coasem cu grija rosu de negru, iar negru de materialul initial si tot asa, pana cand fusta se tine bine. Atentie : Repetam procedeul si pe spate!
Voila! Fustita pentru mers la scoala sau pentru mers in oras? Nu conteaza, este de ambele ocazii!
ATENTIE!!!
- Nu incercati sa faceti aceasta hainuta daca mai intai nu luati masurile animalutului, pentru ca puteti consuma timp si materiale degeaba, si, de asemenea, veti munci fara rost.
- In caz ca aveti nevoie de ajutor, nu va complicati! Intrebati-va parintii daca sunt de acord cu aceasta hainuta inainte de a o face, si daca sunt de acord, rugati-i sa va ajute!
am facut una aproape la fel acum o luna | |
|
| |
Stefzyk Pefect Kimmy
| Subiect: Re: Fusta ,,Scolarita la moda" Mier Feb 16, 2011 2:58 pm | |
| - Bella a scris:
- Stefzyk a scris:
- Aceasta fustita este foarte draguta. Asa Webkinzul vostru se va putea duce la scoala si va arata bine. Va fi invidiat de toti ceilalti! Insa, ca sa se bucure de acest lucru, aveti nevoie de:
- Material
- Foarfece
- Pamblica alba
- Ajutorul unui adult
Iata pasii ce trebuie urmati :
- Tinem mana peste material, apoi il indoim in jumatate. Atentie : Trebuie sa se intinda mai mult in jos si mai putin in sus, ca la o fusta obisnuita!
Voila! Fustita pentru mers la scoala sau pentru mers in oras? Nu conteaza, este de ambele ocazii!
ATENTIE!!!
am facut una aproape la fel acum o luna si cum a iesit? | |
|
| |
Bella Admin
Mesaje : 127 Data de inscriere : 07/01/2011 Varsta : 23 Localizare : Bucuresti
| |
| |
Stefzyk Pefect Kimmy
| Subiect: Re: Fusta ,,Scolarita la moda" Mier Feb 16, 2011 6:16 pm | |
| | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Fusta ,,Scolarita la moda" | |
| |
|
| |
| Fusta ,,Scolarita la moda" | |
|