IkimonoGakariLife
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Ohayo mici vedete japoneze,hai sa ne apucam de DISTRACTIE!

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  

Concursul cu etape... Nu te lua dupa nume! E foarte interesant!

In jos 
+12
amicool08998
Fan.No#1Chow
CocoTheCake xD
flory_12
CrazyDog
Bogdan72
Cristinutza31Fly
sely011
Bella
RalucaPaun
Admin
Stefzyk
16 participanți
Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul
AutorMesaj
Stefzyk
Pefect Kimmy
Stefzyk

Data de inscriere : 08/01/2011
Varsta : 25
Localizare : Somewhere in Zumwhere...

Concursul cu etape... Nu te lua dupa nume! E foarte interesant! Empty
MesajSubiect: Concursul cu etape... Nu te lua dupa nume! E foarte interesant!   Concursul cu etape... Nu te lua dupa nume! E foarte interesant! EmptyVin Feb 04, 2011 9:29 pm

Yay, primul concurs! Acesta va avea trei etape si se va desfasura pe perioada 5 februarie -> 15 februarie. Mai intai de toate...
Regulile concursului
  1. Nu ne copiem unii pe altii.
  2. Nu ne puteti fraieri, putem verifica IP-urile!
  3. Nu ne acuzati ca dam premiile pe prietenie.
  4. Postam rezultatele cand avem timp, dar nu foarte departe de 17 februarie.

Asa... acum cred ca de abia asteptati sa vedeti premiile!!!
Pai, iata-le:
Premiul III : Diploma + Orice obiect din W Shop
Premiul II : Diploma + Orice obiect din W Shop
Premiul I : Diploma + Orice obiect din W Shop + Lil'Kinz Golden Retriever (doar codul) !!!
Hmmm... cred ca am dat suficiente detalii Smile Acum sa spun etapele? OK! Smile
Etapa numarul 1
Aduceti cat mai multe persoane pe forum si spuneti-le sa zica aici, pe acest topic, de cine au fost adusi. Atentie : putem verifica IP-urile calculatoarelor si vedem daca faceti frauda, plus ca se va considera tot frauda daca persoana inregistrata nu posteaza cel putin cinci mesaje. Toti participantii si chiar si cei care au spus de cine au fost adusi vor primi ceva (un glitter).

Sper sa participati cat mai multi! TOT ce e legat de concursul acesta scrieti aici sau imi trimiteti MIE mesaj privat cu ce nelamuriri aveti. Pe masura ce trece o etapa, voi adauga urmatoarea aici, prin Edit. Bafta!

Ultima editare efectuata de catre Stefzyk in Sam Feb 05, 2011 3:08 pm, editata de 1 ori
Sus In jos
Admin
Admin
Admin

Data de inscriere : 02/01/2011
Localizare : Calarasi

MesajSubiect: Re: Concursul cu etape... Nu te lua dupa nume! E foarte interesant!   Concursul cu etape... Nu te lua dupa nume! E foarte interesant! EmptySam Feb 05, 2011 9:22 am

Stefzyk a scris:
Yay, primul concurs! Acesta va avea trei etape si se va desfasura pe perioada 5 februarie -> 15 februarie. Mai intai de toate...
Regulile concursului

Pai, iata-le:
Premiul II : Diploma + Post MODERATOR al forumului + Orice obiect din W Shop
Premiul I : Diploma + Post MODERATOR al forumului + Orice obiect din W Shop + Lil'Kinz Golden Retriever (doar codul) !!!
Etapa numarul 1
Aduceti cat mai multe persoane pe forum si spuneti-le sa zica aici, pe acest topic, de cine au fost adusi. Atentie : putem verifica IP-urile calculatoarelor si vedem daca faceti frauda, plus ca se va considera tot frauda daca persoana inregistrata nu posteaza cel putin cinci mesaje. Toti participantii si chiar si cei care au spus de cine au fost adusi vor primi ceva (un glitter).

Sper sa participati cat mai multi! TOT ce e legat de concursul acesta scrieti aici sau imi trimiteti MIE mesaj privat cu ce nelamuriri aveti. Pe masura ce trece o etapa, voi adauga urmatoarea aici, prin Edit. Bafta!
scuze.dar nu e prea corect.un cod e mai valoros decatun ob.si NU DAU POSTURI DE ADMIN!
Sus In jos
https://ikimonogakarilife.forumgratuit.ro
Stefzyk
Pefect Kimmy
Stefzyk

MesajSubiect: Re: Concursul cu etape... Nu te lua dupa nume! E foarte interesant!   Concursul cu etape... Nu te lua dupa nume! E foarte interesant! EmptySam Feb 05, 2011 9:24 am

Admin a scris:
Stefzyk a scris:
Regulile concursului

Pai, iata-le:
Premiul I : Diploma + Post MODERATOR al forumului + Orice obiect din W Shop + Lil'Kinz Golden Retriever (doar codul) !!!
Etapa numarul 1

scuze.dar nu e prea corect.un cod e mai valoros decatun ob.si NU DAU POSTURI DE ADMIN!

nu ADMIN, ci MODERATOR -> asta inseamna ca poate intra in grupul moderatorilor, deci nu altceva, si premiul I e un cod de lil'. si eu ofer premiile, tu trebuie doar sa ii accepti in grup Smile

ceilalti : Puteti incepe sa participati la concurs Wink
Sus In jos
RalucaPaun
Incepator Kimmy
Incepator Kimmy

Data de inscriere : 05/02/2011

MesajSubiect: Re: Concursul cu etape... Nu te lua dupa nume! E foarte interesant!   Concursul cu etape... Nu te lua dupa nume! E foarte interesant! EmptySam Feb 05, 2011 11:06 am

Hey.. Ma adus IryIry rabbit Sunt sora ei... rabbit [avem doar un PC monkey ]
Sus In jos
Bella
Admin
Bella

Data de inscriere : 07/01/2011
Varsta : 23
Localizare : Bucuresti

MesajSubiect: Re: Concursul cu etape... Nu te lua dupa nume! E foarte interesant!   Concursul cu etape... Nu te lua dupa nume! E foarte interesant! EmptySam Feb 05, 2011 1:03 pm

Va rog puneti capat la acest concurs cat mai repede pentruca primesc intruna mesaje sami fac cont Exclamation Exclamation
Sus In jos
sely011
Pefect Kimmy
sely011

MesajSubiect: Re: Concursul cu etape... Nu te lua dupa nume! E foarte interesant!   Concursul cu etape... Nu te lua dupa nume! E foarte interesant! EmptySam Feb 05, 2011 1:53 pm

IryIry m-a adus!!
Sus In jos
Cristinutza31Fly
Pefect Kimmy

MesajSubiect: Re: Concursul cu etape... Nu te lua dupa nume! E foarte interesant!   Concursul cu etape... Nu te lua dupa nume! E foarte interesant! EmptySam Feb 05, 2011 1:58 pm

Sely011 MA ADUS!
Sus In jos
Bogdan72

MesajSubiect: Re: Concursul cu etape... Nu te lua dupa nume! E foarte interesant!   Concursul cu etape... Nu te lua dupa nume! E foarte interesant! EmptySam Feb 05, 2011 2:04 pm

Cristinutza31Fly ma dus!
Sus In jos
Admin
Admin
Admin

MesajSubiect: Re: Concursul cu etape... Nu te lua dupa nume! E foarte interesant!   Concursul cu etape... Nu te lua dupa nume! E foarte interesant! EmptySam Feb 05, 2011 2:14 pm

Stefzyk a scris:
Admin a scris:
Stefzyk a scris:
Regulile concursului

Pai, iata-le:
Etapa numarul 1

nu ADMIN, ci MODERATOR -> asta inseamna ca poate intra in grupul moderatorilor, deci nu altceva, si premiul I e un cod de lil'. si eu ofer premiile, tu trebuie doar sa ii accepti in grup Smile
ceilalti : Puteti incepe sa participati la concurs Wink
oww.scz..nah..is oarba de somn...
Sus In jos
CrazyDog

CrazyDog

Localizare : Rm. Valcea

MesajSubiect: Re: Concursul cu etape... Nu te lua dupa nume! E foarte interesant!   Concursul cu etape... Nu te lua dupa nume! E foarte interesant! EmptySam Feb 05, 2011 2:25 pm

Buna sunt CrazyDog (clinchi) de pe forum si misterio ma tot obliga si pana la urma am acceptat
Eu si cu Misterio nu avem acelasi IP pe bune Neutral
Sus In jos
flory_12
Incepator Kimmy
Incepator Kimmy
flory_12

MesajSubiect: buna...   Concursul cu etape... Nu te lua dupa nume! E foarte interesant! EmptySam Feb 05, 2011 2:42 pm

Cristinutza31Fly m-a adus! lol! cheers
Sus In jos
Cristinutza31Fly
Pefect Kimmy

MesajSubiect: Re: Concursul cu etape... Nu te lua dupa nume! E foarte interesant!   Concursul cu etape... Nu te lua dupa nume! E foarte interesant! EmptySam Feb 05, 2011 2:51 pm

Dar nar trebui sa castige cine a adus cei mai multi membri?
Sus In jos
Stefzyk
Pefect Kimmy
Stefzyk

MesajSubiect: Re: Concursul cu etape... Nu te lua dupa nume! E foarte interesant!   Concursul cu etape... Nu te lua dupa nume! E foarte interesant! EmptySam Feb 05, 2011 3:07 pm

Cristinutza31Fly a scris:
ba da... dar sunt etape, asa ca ... Smile
Sus In jos
Cristinutza31Fly
Pefect Kimmy

MesajSubiect: Re: Concursul cu etape... Nu te lua dupa nume! E foarte interesant!   Concursul cu etape... Nu te lua dupa nume! E foarte interesant! EmptySam Feb 05, 2011 3:09 pm

Stefzyk a scris:

Si dupa ce se termina etapa nr.1 atunci da-ti premiile?
Sus In jos
Stefzyk
Pefect Kimmy
Stefzyk

MesajSubiect: Re: Concursul cu etape... Nu te lua dupa nume! E foarte interesant!   Concursul cu etape... Nu te lua dupa nume! E foarte interesant! EmptySam Feb 05, 2011 3:57 pm

Stefzyk a scris:

Si dupa ce se termina etapa nr.1 atunci da-ti premiile?
nu... abia dupa ce se termina etapa 3 geek
si premiile le dam pe 17 februarie (cel mai tarziu) Wink
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: Concursul cu etape... Nu te lua dupa nume! E foarte interesant!   Concursul cu etape... Nu te lua dupa nume! E foarte interesant! EmptySam Feb 05, 2011 5:40 pm

Buna ! sunt Deea98 si m-a adus misterio de pe forum Very Happy [b]
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: Concursul cu etape... Nu te lua dupa nume! E foarte interesant!   Concursul cu etape... Nu te lua dupa nume! E foarte interesant! EmptySam Feb 05, 2011 6:56 pm

misterio m-a adus
Sus In jos
CocoTheCake xD
Incepator Kimmy
Incepator Kimmy
CocoTheCake xD

Data de inscriere : 06/02/2011

MesajSubiect: Re: Concursul cu etape... Nu te lua dupa nume! E foarte interesant!   Concursul cu etape... Nu te lua dupa nume! E foarte interesant! EmptyDum Feb 06, 2011 9:04 am

Buna!M-a adus Cristinutza31Fly!Sunt trompy de pe Webkinz Romania!
Sus In jos
Fan.No#1Chow
Incepator Kimmy
Incepator Kimmy
Fan.No#1Chow

MesajSubiect: Re: Concursul cu etape... Nu te lua dupa nume! E foarte interesant!   Concursul cu etape... Nu te lua dupa nume! E foarte interesant! EmptyDum Feb 06, 2011 9:26 am

CocoTheCake xD el m-a adus cheers
Sus In jos
Stefzyk
Pefect Kimmy
Stefzyk

MesajSubiect: Re: Concursul cu etape... Nu te lua dupa nume! E foarte interesant!   Concursul cu etape... Nu te lua dupa nume! E foarte interesant! EmptyDum Feb 06, 2011 10:09 am

Va amintesc ca daca nu faceti nimic pe cont nu veti fi pusi la numaratoare Exclamation Exclamation Exclamation
Sus In jos
Bella
Admin
Bella

Data de inscriere : 07/01/2011
Varsta : 23
Localizare : Bucuresti

MesajSubiect: Re: Concursul cu etape... Nu te lua dupa nume! E foarte interesant!   Concursul cu etape... Nu te lua dupa nume! E foarte interesant! EmptyDum Feb 06, 2011 10:43 am

De acum cine va mai trimite mesaje Adminilor sasi faca cont va primi avertizment si va fi sters acest avertisment doar cu o fapta buna ! Exclamation
Sus In jos
Stefzyk
Pefect Kimmy
Stefzyk

MesajSubiect: Re: Concursul cu etape... Nu te lua dupa nume! E foarte interesant!   Concursul cu etape... Nu te lua dupa nume! E foarte interesant! EmptyDum Feb 06, 2011 12:52 pm

Ok!
Cred ca s-a facut destula zarva doar pentru o proba. Cred ca ar fi timpul sa va dau si etapa a doua, dar mai intai, iata cate puncte ati acumulat pe parcursul probei acesteia:
IryIry - 20 puncte
Sely01 - 10 puncte
Cristinutza31Fly - 30 puncte
Misterio (fanul Kimmy nr.mister) - 30 puncte
CocoTheCake - 10 puncte
Deci, castigatorii probei I sunt fanul Kimmy nr.mister si Cristinutza31Fly. Voi vorbi cu ei pe privat si voi vedea cine a castigat oficial runda. E important pentru ca castigatorii unei runde primesc la sfarsitul acesteia 10 puncte.
Oricum...
Etapa a II-a

La aceasta etapa va trebui sa compuneti un text de minim 250 de cuvinte (verificati prin Word Count) in care sa fie vorba, la alegere, despre :
  • Ce putem face in lumea lui Kimmy;
  • Ce face Kimmy intr-o zi obisnuita;
  • Cum ar fi WW fara Kimmy;
  • Ce ai face daca Kimmy ar disparea.

La sfarsit puteti adauga poze (numai la sfarsit) sugestive.

Bafta!
Atentie : Nu mai puneti intrebari aici, ci doar la
Comentarii concursuri Webkinz Exclamation Exclamation Exclamation
Sus In jos
amicool08998

MesajSubiect: Re: Concursul cu etape... Nu te lua dupa nume! E foarte interesant!   Concursul cu etape... Nu te lua dupa nume! E foarte interesant! EmptyDum Feb 06, 2011 5:53 pm

simonescu m-a adus
Sus In jos
Admin
Admin
Admin

MesajSubiect: Re: Concursul cu etape... Nu te lua dupa nume! E foarte interesant!   Concursul cu etape... Nu te lua dupa nume! E foarte interesant! EmptyDum Feb 06, 2011 6:13 pm

Gataaa! Nu mai e etapa I!
Sus In jos
simonescu

simonescu

MesajSubiect: Re: Concursul cu etape... Nu te lua dupa nume! E foarte interesant!   Concursul cu etape... Nu te lua dupa nume! E foarte interesant! EmptyDum Feb 06, 2011 6:15 pm

Admin a scris:
Gataaa! Nu mai e etapa I!
Cine a castigat?
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Concursul cu etape... Nu te lua dupa nume! E foarte interesant!   Concursul cu etape... Nu te lua dupa nume! E foarte interesant! Empty

Sus In jos

Concursul cu etape... Nu te lua dupa nume! E foarte interesant!
Sus 
Pagina 1 din 2Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Castigatorii Concursului cu etape

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
IkimonoGakariLife :: Concursuri :: Concursuri webkinz-
Mergi direct la: