Stefzyk Pefect Kimmy
Mesaje : 669 Data de inscriere : 08/01/2011 Varsta : 25 Localizare : Somewhere in Zumwhere...
| Subiect: Probleme in forum Sam Feb 05, 2011 8:56 pm | |
| Daca, din pacate, o sa intampinati probleme in forum, sa stiti ca trebuie sa asteptati. De obicei, eu voi lucra seara si voi muta topicurile facute aiurea sau le voi sterge. Depinde cum lucreaza si ceilalti admini (Admin adica brochita + Bella) . Ne cerem scuze daca va vor aparea mesaje de genul ,,Se efectueaza lucrari" pe ecran, dar asta este. Trebuie ca forumul sa fie cat de cat ordonat Deci, in afara de aceste lucrari si mutari de topicuri, cred ca nu veti vedea si alte probleme. Asa ca eu, brochita si Bella va uram navigare placuta! | |
|
Stefzyk Pefect Kimmy
Mesaje : 669 Data de inscriere : 08/01/2011 Varsta : 25 Localizare : Somewhere in Zumwhere...
| Subiect: Re: Probleme in forum Dum Feb 20, 2011 6:06 pm | |
| Voi efectua lucrari maine, cam pe la ora... nu stiu... 16:30. La acea ora va rog sa nu postati mesaje aiurea, voi incerca sa sterg conturile inactive etc. Lucrarile vor fi de la 16:30 pana la 17:30. Pana atunci puteti umbla linistiti pe forum Va imbratisez pe toti | |
|
Stefzyk Pefect Kimmy
| Subiect: Re: Probleme in forum Mar Feb 22, 2011 7:43 pm | |
| Daca intampinati probleme pe forum spuneti-ne, ca sa rezolvam problema! | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Probleme in forum | |
| |
|