| Ajutati-o pe Kimmy | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Admin Admin
Mesaje : 87 Data de inscriere : 02/01/2011 Localizare : Calarasi
| Subiect: Ajutati-o pe Kimmy Mier Mai 18, 2011 8:11 am | |
| Hei! Anunt global.Important! Copii,am primit un mesaj de la Webkinz Romania.Rugaminte;sa fim parteneri Online.Uite cum facem: o sa pun linkul www.WebkinzRomania.ro pe forum,si poza. Sunteti bucurosi,nu e asa? Poate asa vom atrage mai multi membri! Cu ocazia aceasta,ma gandesc ca am putea,impreuna,sa selectam cele mai reusite idei pentru Kimmy.O sa le trimitem.Ar fii minunat,nu? Nu uitati,acest topic este facut si pentru anunturile foarte importante,cu idei gen ,,Fondam pentru Kimmy" A fost un exemplu,si fondam in ghilimele. Ma gandesc ca am putea incepe de la vacanta mare,ca tot mai e nitel.Ce ziceti,de acord? | |
|
| |
fanul Kimmy nr.mister Kimmy
| Subiect: Re: Ajutati-o pe Kimmy Vin Mai 20, 2011 4:35 pm | |
| ok!dar,nu am inteles chiar prea mult.poti sa mai explici putin?Adica unde punemm is cum selectam ideile de kimmy,cele de articole? | |
|
| |
Admin Admin
| Subiect: Re: Ajutati-o pe Kimmy Dum Mai 22, 2011 9:45 am | |
| - fanul Kimmy nr.mister a scris:
- ok!dar,nu am inteles chiar prea mult.poti sa mai explici putin?Adica unde punemm is cum selectam ideile de kimmy,cele de articole?
Pai,sa vedem.Ma-m gandit eu ca nu prea intelegeti,deci am stat si mi-au venit niste pasi in minte: 1)Trebuie sa ne dam seama cum se trimite xD 2)Prin ,,selectam" m-am gandit sa selectam din forumul nostru cele mai bune idei,apoi sa le traducem si sa facem cele mai reusite exemplare de idei (adica sa ne straduim sa facem obiectele cat mai frumos) 3)In topicul acesta intrebam membrii daca sunt de acord cu ideile selectate 4)Ne sfatuim cine,cum,cand va trimite ideile si mai ales,ce Intr-un cuvant,o sa lucram impreuna.O avem si pe Deea in forum,ne mai indruma si ea,sha la la.Fara doar si poate nu ati inteles nici de data asta,deci intrebati,ca nu va scot ochii. | |
|
| |
Admin Admin
| Subiect: Re: Ajutati-o pe Kimmy Dum Mai 22, 2011 1:49 pm | |
| Am gasit1 Deci,parintele trebuie sa printeze o poza cu ideea noastra si cum se face (ce ne trebuie,cum o facem) ca in exemplele de idei date deja (adica ideile postate).apoi trimit prin posta la adresa Crafty Critterz c/o Ganz 1 Pearce Rd. Woodbridge, ON L4L 3T2 si sa mai srie Numele de utilizator,animalutul (din poza) numele si semnatura.O sa fie mai greu decat am crezut.Mie mi s-a ars imprimanta,o sa incepm mai tarziu.
| |
|
| |
Admin Admin
| Subiect: Re: Ajutati-o pe Kimmy Dum Mai 22, 2011 1:51 pm | |
| - Admin a scris:
- Am gasit1 Deci,parintele trebuie sa printeze o poza cu ideea noastra si cum se face (ce ne trebuie,cum o facem) ca in exemplele de idei date deja (adica ideile postate).apoi trimit prin posta la adresa
Crafty Critterz c/o Ganz 1 Pearce Rd. Woodbridge, ON L4L 3T2 si sa mai srie Numele de utilizator,animalutul (din poza) numele si semnatura.O sa fie mai greu decat am crezut.Mie mi s-a ars imprimanta,o sa incepm mai tarziu.
dar trebuie sa incepem sa traducem.Si totusi EU NU INCEP PANA NU INTRA PE CONTURI TOTI MEMBRI DE PE FORUMUL ASTA!sa fie clar! | |
|
| |
Admin Admin
| Subiect: Re: Ajutati-o pe Kimmy Dum Mai 22, 2011 1:52 pm | |
| Si deocamdata,ideile traduse in engleza le punem aici. | |
|
| |
Admin Admin
| Subiect: Re: Ajutati-o pe Kimmy Dum Mai 22, 2011 1:55 pm | |
| | |
|
| |
| Subiect: Re: Ajutati-o pe Kimmy Dum Mai 22, 2011 4:05 pm | |
| ok,o sa incerc!fac tot ce pot!doar ca tradusul dureaza... | |
|
| |
| Subiect: Re: Ajutati-o pe Kimmy Dum Mai 22, 2011 4:06 pm | |
- ok,o sa incerc!fac tot ce pot!doar ca tradusul dureaza...
stai?posta este cu plata...nus tiu daca ma lasa parintii poate trimite altcineva pentru mine | |
|
| |
Admin Admin
| Subiect: Re: Ajutati-o pe Kimmy Lun Mai 23, 2011 6:02 pm | |
| Lasa dragule,nu e musai tu.si cu tradusul,ma ocup eu.Da pentru CEILALTI COPII MA ENERVEAZA,voi face treaba asta cu tine,Stefzyk si adelina iar apoi IMI TRANSFORM FORUMUL IN ,,IKIMONO GAKARI LIFE"! SA-NTELES????? | |
|
| |
Admin Admin
| Subiect: Re: Ajutati-o pe Kimmy Lun Mai 23, 2011 6:03 pm | |
| - Admin a scris:
- Lasa dragule,nu e musai tu.si cu tradusul,ma ocup eu.Da pentru CEILALTI COPII MA ENERVEAZA,voi face treaba asta cu tine,Stefzyk si adelina iar apoi IMI TRANSFORM FORUMUL IN ,,IKIMONO GAKARI LIFE"! SA-NTELES?????
iar ideile cele mai bune (si vor fi multe) vor fi pastrate de kimmy.Ok? | |
|
| |
Admin Admin
| Subiect: Re: Ajutati-o pe Kimmy Lun Mai 23, 2011 6:11 pm | |
| Asaaa,si inca ceva,ma apuc de acum.o sa am mai mult de munca.Misterio,pe Adelina o anunt cand intra pe mess,lui Stefzyk te rog sa ii zici tu sa intre pe form si in weekendul asta ne apucam!Cum am zis: 1)Scoatem ideile 2)traducem 3)Ne consultam cu parintii 4)Stabilim 5) Trimitem 6)Si daca cochii astia nu mai intra,o las numai pe adelina in forum (ea ma mai ajuta).Asaaa,si mi-o fac pe Ikimono aci.acum incep sa pun numele. | |
|
| |
Admin Admin
| Subiect: Re: Ajutati-o pe Kimmy Lun Mai 23, 2011 6:28 pm | |
| | |
|
| |
| Subiect: Re: Ajutati-o pe Kimmy Mar Mai 24, 2011 11:15 am | |
| - Admin a scris:
- Asaaa,si inca ceva,ma apuc de acum.o sa am mai mult de munca.Misterio,pe Adelina o anunt cand intra pe mess,lui Stefzyk te rog sa ii zici tu sa intre pe form si in weekendul asta ne apucam!Cum am zis:
1)Scoatem ideile 2)traducem 3)Ne consultam cu parintii 4)Stabilim 5) Trimitem 6)Si daca cochii astia nu mai intra,o las numai pe adelina in forum (ea ma mai ajuta).Asaaa,si mi-o fac pe Ikimono aci.acum incep sa pun numele. ok...deci...ce idei alegem?hmm | |
|
| |
| Subiect: Re: Ajutati-o pe Kimmy Mar Mai 24, 2011 11:17 am | |
| si o sa trduc si eu...numai sa stiu ce idei.si e interesant proiectul app,mai intrebat daca imi plac noile smiles...pai,,smilesu-rile astea sunt rele | |
|
| |
Admin Admin
| Subiect: Re: Ajutati-o pe Kimmy Mar Mai 24, 2011 3:10 pm | |
- si o sa trduc si eu...numai sa stiu ce idei.si e interesant proiectul
app,mai intrebat daca imi plac noile smiles...pai,,smilesu-rile astea sunt rele Mie-mi spui.De unde ai luat-o? De la sasuke si naruto? xDD Ei,pai sa vedem...luam de la primul topic.vad acum | |
|
| |
Admin Admin
| Subiect: Re: Ajutati-o pe Kimmy Mar Mai 24, 2011 3:15 pm | |
| 1.De cutie,lipim o bucata de carton in spatele aragazului.O lipim su scoci. 2.Coloram cutia in alb, dar dupa aceea vom desena prajituri pe cutie. 3.Lipim o bucata de carton in partea de sus a aragazului si in partea din fata,dar cea din fata trebuie sa fie neagra. 4.Desenam trei bucati de cerc cu prajituri si le lipim sus,in fata aragazului. 5.Acum,pe cartonul de sus desenam cercuri ,patru cercuri doua in dreapta,doua in stanga si sa arate ca prajiturile. 6.Taie,in fata aragazului,in parte cu foaia neagra,in jurul ei dar nu si in josul foii,facem asta ca aceasta parte sa se poata deschide.
| |
|
| |
Admin Admin
| Subiect: Re: Ajutati-o pe Kimmy Mar Mai 24, 2011 3:17 pm | |
| - Admin a scris:
- 1.De cutie,lipim o bucata de carton in spatele aragazului.O lipim su scoci.
2.Coloram cutia in alb, dar dupa aceea vom desena prajituri pe cutie. 3.Lipim o bucata de carton in partea de sus a aragazului si in partea din fata,dar cea din fata trebuie sa fie neagra. 4.Desenam trei bucati de cerc cu prajituri si le lipim sus,in fata aragazului. 5.Acum,pe cartonul de sus desenam cercuri ,patru cercuri doua in dreapta,doua in stanga si sa arate ca prajiturile. 6.Taie,in fata aragazului,in parte cu foaia neagra,in jurul ei dar nu si in josul foii,facem asta ca aceasta parte sa se poata deschide.
Avem nevoie de-o cutie,un carton,scosi,hartie,lipici si culori sau acualere. | |
|
| |
Admin Admin
| Subiect: Re: Ajutati-o pe Kimmy Mar Mai 24, 2011 3:19 pm | |
| -O cutie -Material de orice culoare(sau stiti voi,bluzele alea cu spatele pe jumatate gol si cu o banda pentru a tine bluza,are mai multe pliuri) -Lipici textil (sau scoch) -Scipici si ornamente -Ac si ata -Vata Cum il realizam: 1)Indepatam capacul cutiei(de preferinta sa fie separat dinainte) si o punem cu partea goala in jos.o vopsim in culori care se potrivesc cu materialul. 2)Acoperim cutia cu o patura de papusi iar apoi lipim cu scoch materialul de cutie. 3)Fixam capacul pe verticala si il aplicam pe cutie.Partea din interior o vopsim si o ornamentam. 4)Decupam doua dreptunghiuri din material,le unim ,cosandu-le.Facem pliuri apoi le atasam doua benzi pe care le legam sub patul obtinut. 5)Acoperim exteriorul cutiei cu restul materialului.In final,ornamentam patul si improvizam o mica pernuta din vata. | |
|
| |
Admin Admin
| Subiect: Re: Ajutati-o pe Kimmy Mar Mai 24, 2011 3:26 pm | |
| Avem nevoie de:carton,aracet(sau scoci dublu)acuarele, frunze lungi si foarfeca 1.Taiati cartonul de 2 ori in forma unui nufar 2.Puneti pe cele doua nufere aracet pe o parte 3.Lipiti alte 2 nufere in partea cu aracet 4.Taiati bucati de carton de marimea celor 4 nufere taiate de voi 5.Lipiti aceste bucati in jos si lipiti-le de nufere 6.Taiati o bucata de carton pentru spatarul fotoliului 7.Lipiti o mica bucata in fata pentru a nu se vedea cartoanele lipite unul peste altul 8.Frunzele le lipiti,una in dreapta si una in stanga 9.Asteptati sa se usece 10.Dupa ce se usuca,cu acuarea vopsiti fotoliul cu verde | |
|
| |
| Subiect: Re: Ajutati-o pe Kimmy Mar Mai 24, 2011 4:12 pm | |
| traduc eu astea 3...tu le treduci pe urmatoarele...ok? | |
|
| |
IkimonoGakariLife
Mesaje : 3 Data de inscriere : 26/05/2011 Localizare : Ih...Japan xD
| Subiect: Re: Ajutati-o pe Kimmy Joi Mai 26, 2011 3:25 pm | |
- traduc eu astea 3...tu le treduci pe urmatoarele...ok?
Ok.Eu sunt Admin,da nu mai stiu parola.Trebuie sa o rog pe Adelina sa ma faca admin,ca sa continui forumul. | |
|
| |
IkimonoGakariLife
| Subiect: Re: Ajutati-o pe Kimmy Joi Mai 26, 2011 3:36 pm | |
| 1) material (orice culoare) 2)foarfeca 2)strasuri (optional) 3) lipici cu sclipici
1) Se taie o fasie lunga, cat pentru gatul animalutului tau si se franjureaza la margini. Desenezi modelul ,,ghirlandei" cu sclipici,apoi la mijlocul fasiei pui un model facut cu strasuri sau orice alta podoaba.Se lasa la uscat. 2)Din material faci o rochie,decupand si imbinand modele. 3)Ornezi rochia. | |
|
| |
IkimonoGakariLife
| Subiect: Re: Ajutati-o pe Kimmy Mier Iun 08, 2011 5:20 pm | |
| Defapt,misterio,m-am razgandit.Nu mai facem nimic.Incep sa fac forumul | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Ajutati-o pe Kimmy | |
| |
|